2015. január 13., kedd

Valencia - vol.2.

A korábbi tengerpartozós bejegyzésben írtam, hogy nyáron bizony nem szántunk időt a Művészetek Városa résznek. Ez persze annak is köszönhető volt, hogy tudtuk, ősszel visszatérünk barátokkal a Valencia Maratonra.
Ugyan mi nem futottunk végül (addig agyaltunk, hogy már nem fértünk be a létszemkeretbe a 10 km-es távon, olyan kondiban meg nem vagyunk, hogy felkészülés nélkül fussunk egy maratont... :P), de a rendezvényt szurkolóként végigkövettük. Az egész város maraton lázban égett, előtte mindenfelé népszerűsítették, pl. voltak partner éttermek, ahol még a tányéralátét is maratonos fotó volt. :) A rendezvény napján az egész város az útvonalon szurkolt, zseniális hangulatú verseny volt kívülről nézve, és a futók elmondása alapján, belülről is. Ha emlékeztek, a madridi félmaraton után fanyalogtam a hangulat miatt, ezért kicsit féltettem a srácokat, hogy ez is egy ilyen lesz, de legnagyobb örömömre nem! :)
No, de a Művészetek Városa milyen is? Lenyűgöző építészeti remekmű. És hozzá a ragyogó kék ég háttérként, egyszerűen szuper! Számoljátok a felhőket! :))) (A képek novemberben készültek... Becsszó!)





És zárásként a delfinshow egy pillanata, ahol épp majdnem mindenki a levegőben van. Kicsit túlkorosak voltunk a lelátón, de ez cseppet sem zavart minket!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése