2014. március 30., vasárnap

Vásárolni indulok - vol.1., avagy mi van és mi nincs

Nincs: of course túrórudi :), ezt gondolom írnom sem kell. De ami még nincs, és fáj: rendes kenyér, csak bagett, tejföl, csak valami hasonló, TV paprika (hogy lesz ebből lecsó??? ajajj...), kockamargarin, ami a laktózérzékenységem miatt minden sütimhez kell (helyette van gigahatalmas tégely, de egészen más állaggal).
Ami viszont van, és szuper: padrón paprika, az egyik kedvenc tapasunk (los pimientos de padrón, ha rágugliznátok), olivabogyó és -olaj minden mennyiségben és minőségben, természetesen tenger gyümölcsei számomra teljesen ismeretlen formákat öltve, és amit szintén talán írnom sem kell, gyöngyörű gyümölcs és zöldség. És még a nagyáruházakban is találok ehetőt. Kemény sajtokból nagyon jó választék van, ami szintén remek, mert természetesen laktózmentes, és a jamónt (sonkát) véletlenül sem hagyhatom ki a sorból!
Ami a tisztálkodást, mosást illeti, hát, finoman szólva is hiányzik a DM kínálata. Külön a fehér és külön a színes ruhákhoz való mosószert például csak sok keresés után lehet találni. Ezt problémát a srácok nem értik, sorry. :)
A rágcsálnivalók között viszont tudjátok mit találtunk? Tepertőt. Igen, egy csipsz jobbról, egy keksz balról, közte meg a tepertő... No comment!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése